Personer i möte om system för fastighetsunderhåll och underhållsplanering

OM OSS

Det är vi som är Sinom

Idén till det här verktyget föddes på Chalmers tekniska högskola. Vi ville hitta ett smart sätt att hantera de utmaningar som finns i fastighetsbranschen idag. Dels är vi mitt i en transformation av det svenska fastighetsbeståndet och en stor del av våra fastigheter behöver renoveras för att göra dem mer energieffektiva och upprätthålla en hög standard. Vi behöver också ta hand om vårt klimat nu mer än någonsin. Med de här utmaningarna som utgångspunkt skapades Sinom – ett datadrivet och klimatsmart planeringsverktyg för effektiv underhållsplanering och fastighetsförvaltning. 

Visualiseringsflöde över digitalt verktyg för underhållsplanering och fastighetsunderhåll
KLIMATSMART

Lösningar

Vi såg ett stort behov av att hitta bättre lösningar för de system som används för att planera renoveringar och underhåll av fastigheter. Idag görs fortfarande mycket manuellt och kortsiktigt och det är svårt att nå energi- och klimatmål med ibland begränsade resurser. Vi vill att vårt verktyg ska göra det enkelt, hållbart och kostnadseffektivt att planera och genomföra fastighetsunderhåll och renoveringar. Så att vi kan skapa välmående fastigheter tillsammans.

Hållbar framtid

Vår vison

På Sinom strävar vi efter att revolutionera fastighetsförvaltning genom att erbjuda intelligenta och hållbara lösningar för underhållsplanering. Vårt uppdrag är att förenkla och effektivisera processen för fastighetsägare, förvaltare och fastighetskonsulter genom innovativ användning av datadriven teknologi. Vi erbjuder ett komplett stöd genom hela underhållsplaneringsprocessen, från inventering till planering, besiktning och uppföljning.

Hållbar framtidSINOM tar underhålls- och renoveringsplanering till en helt ny nivå.”

-Olof Peterson

Teknikchefen på Aranäs Fastigheter

Nyfiken på hur planeringsverktyget funkar?

Sinom

Nyfiken på att veta mer om Sinom eller har du en fråga till oss? Välkommen att höra av dig!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vår Blogg

Här publicerar vi allt nytt som händer hos oss på Sinom. Vi delar blogginlägg om hur vi arbetar klimatsmart med underhållsarbete av fastigheter och hur vi verkar för att nå de globala hållbarhetsmålen.